torstai 19. joulukuuta 2013

Viimeinen SNY-paketti

Eilen tuli viesti saapuneesta paketista. Hommaa oli enemmän kuin laki salli, mutta kyllähän sitä yhden paketin ehtii noutaa, vaikka väkisin. 


Paketista paljastui joululehti, rusina-askeja lapsille, pähkinä-rusinasekoitus, kimallegeeliä leipomuksiin, koiralle tähtipuruluita ja kerä ihanan punaista Nallea.

Muumiaskit olivat ihan loistavia, en ole koskaan nähnyt moisia. Tässä kirjoitellessa rusinat hupenevat hyvää vauhtia, eli maistuu ainakin pojille! Likka näki eilen kimallegeelit, ja kertoi heti ainakin 101 ideaa, mihin aikoo näitä käyttää :D

Koiralle heitin heti puruluupaketin näytiksi, että häntäkin muistettiin. No, ennen kuin huomasinkaan, se oli saanut paketin auki ja syönyt yhden. Äläkä SNY murehdi vaikka kissan unohdit, se on niin nirso kaveri, ettei olisi kuitenkaan kelvannut.. 

Mua niin himottaisi tuo pähkinä-rusinasekoitus, ja olinkin sitä illalla lahjojen paketoinnin lomasssa avaamassa, kunnes mies taas muistutti pähkinäallergiasta. Se on vielä niin tuore juttu, etten edes muistanut lomakkeessa siitä kertoa. Mietin lähinnä, ettei kukaan mulle varmaan tomaatteja tai omenia lähettele.. 

Kaiken kaikkiaan oli siis aivan ihana paketti, kiitos Ami! 

2 kommenttia:

 1. Ihana paketti ja täynnä erilaisia herkkuja.
  Saatetaanhan sitä esim. kuivattuja omenoita lähettää ;). Pystykö sie sellaisia syömään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on siis ristiallergia, joten kaikki on tuoreena allergisoivaa. Siksikään ei tosiaan tullut mieleen laittaa ilmoon siitä, mutta kaikesta oppii :D

   Poista